-
Для українських користувачів почав роботу зручний ресурс онлайн- ресурсів
Український сегмент мережі Інтернет отримав свіжий тематичний проєкт — збірку інтернет-ресурсів, створений для агрегації численні українські сайти.
Цей інтернет-майданчик містить гіперпосилання на джерела, що присвячені чимало різних напрямків. Каталог включає ресурси як загальнонаціонального рівня, так само, як і ті, що фокусуються на розвитку локальних територій.
Місія проєкту — стати універсальним провідником для інтернет-аудиторії, які потребують актуальні місцеві медіа на будь-який смак: як-от оперативні новини чи політичне життя до глибоких історичних досліджень, трендів для молоді, культури побуту, активізму та аналітики.
Представлений навігатор орієнтований на широку аудиторію та відкритий до співпраці з медіа, журналістами та бізнес-партнерами, які бажають заявити про себе в вітчизняному медіа-середовищі
-
-
Незамінний помічник для жінки
Не так давно коли шукала нових ідей для домашніх обідів, я виявила на ресурс https://dimobud.vinnytsia.ua/.
Спочатку мені здалося, що це звичайний сайт з рецептами, але насправді виявилось, що тут є все: від рецептів тонких млинців без яєць і закінчуючи свинячою рулькою, запеченою у фользі, від звичного олів’є з ковбасою до вишуканої лазаньї з куркою та грибами.
Особливе враження справили оригінальні десерти — арабський карамельний кекс, апельсиново-горіхові цукерки, а також панна котта з желе з червоних апельсинів.
Та, гортаючи далі, я звернула увагу, що тут публікують не лише рецепти. Є статті про правильне очищення сома, як вибрати авокадо, і навіть психологічні роздуми про стосунки з близькими та професійне вигорання.
І тепер це мій улюблений сайт, коли є бажання не лише зготувати щось смачне, а й підглянути ідеї для побуту та домашнього затишку.
-
-
Детская площадка с горкой и качелями — что нужно знать перед покупкой
Площадки с навесом защищают детей от дождя и солнца, продлевая время игр на улице. Крыша над площадкой — практичное решение для любого климата. Особенно актуально, если участок открытый и нет естественной тени.
-
-
Дом из клееного бруса с верандой — проекты для дачи
Типовой или индивидуальный проект дома из бруса — что выбрать
-
-
Детский игровой комплекс для дачи — как выбрать лучший вариант
Качели для дачи — один из самых востребованных элементов детской площадки. Дети могут качаться часами напролёт, а это отличная тренировка координации и равновесия. Лучше выбирать качели с металлическими подвесами на подшипниках.
-